Bli partner

Bolagscentralen växer så det knakar. Vi är öppna för samarbeten för att skapa ytterligare tillväxt. För Bolagscentralen och våra samarbetspartners är varumärket vår mest värdefulla tillgång.

Att Bolagscentralen lyfter fram ert varumärke är en god och lönsam investering. Bolagscentralen syns ofta och mycket, inte bara lokalt, utan i hela Sverige.

Bolagscentralen är ett varumärke som ger näringslivet värdefull PR. Ditt företag kopplas helt enkelt samman med vårt varumärke som är oerhört starkt och positivt.

Bolagscentralen har utformat ett partnerprogram för att skapa nya möjligheter och få våra verksamheter att växa tillsammans.

Vem kan bli partner?

Alla kan bli partner! Vi ser även samarbeten med olika säljföretag, marknadsföringsbyråer och många fler.

Tillsammans sätter vi samman ett optimalt paket utifrån era förutsättningar och målsättningar. Vi hoppas att vi kan hjälpa varandra på bästa möjliga sätt, så att vi båda får nytta av våra investeringar.

Skicka ett mail till info@bolagscentralen.se för att växa med oss!

SEO-byrå Delwar Group AB

SEO-byrå Delwar Group AB placerar ditt företag högt på sökmotorer. Syns du inte finns du inte! Bli sökbar och synbar och få fler kunder!

SEO-byrå

Sälja Företag

Bolagscentralen säljer företag. Vi genomför företags och fastighetsöverlåtelser med bästa resultat. Med kompetenta företagsmäklare med brett kontaktnät skapar vi mervärde för både säljare och köpare. Våra företagsmäklare leder er till en lyckad försäljning!

Sälja Företag

Kontakt

Bolagscentralen i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 111
169 74 SOLNA

Tel: 08-751 19 00
E-post: info@bolagscentralen.se

Open your map settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it.
Eventbyrå Stockholm
Sbsr
Italiensk Restaurang Stockholm