Om Bolagscentralen

Bolagscentralen genomför företags och fastighetsöverlåtelser med bästa resultat för uppdragsgivare i Sverige. Med kompetenta företagsmäklare med brett kontaktnät skapar vi mervärde för både säljare och köpare.

Våra företagsmäklare leder säljprocessen steg för steg, från start till avslut.

Vi arbetar även med försäljning, förvärv, uthyrning, värdering och rådgivning när det gäller bostadshyreshus, lokaler och industrifastigheter.

Bolagscentralen driver även olika typer av fastighetsprojekt, allt från att anpassa en lokal för en kunds specifika behov till att planera och utveckla områden.

Vi eftersträvar ett stort mått av socialt ansvarstagande och vill uppfattas som en god samhällsmedborgare av både omvärlden och egna medarbetare. För oss innebär mångfald att vi ser människors olikheter som en tillgång och som en möjlighet att ytterligare förädla kvaliteten i vår verksamhet.

Bolagscentralen arbetar med högsta sekretess och utnyttjar vårt breda kontaktnät för att genomföra affärsprocesserna på ett optimalt sätt.

Intresserad av lokaler eller att sälja ditt företag?

Kontakta Bolagscentralen för ett förutsättningslöst samtal.

Företagsmäklare

Rumi Delwar

Mob: 070-751 83 00
E-post: rumi.delwar@bolagscentralen.se

SEO-byrå Delwar Group AB

SEO-byrå Delwar Group AB placerar ditt företag högt på sökmotorer. Syns du inte finns du inte! Bli sökbar och synbar och få fler kunder!

SEO-byrå

Sälja Företag

Bolagscentralen säljer företag. Vi genomför företags och fastighetsöverlåtelser med bästa resultat. Med kompetenta företagsmäklare med brett kontaktnät skapar vi mervärde för både säljare och köpare. Våra företagsmäklare leder er till en lyckad försäljning!

Sälja Företag

Kontakt

Bolagscentralen i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 111
169 74 SOLNA

Tel: 08-751 19 00
E-post: info@bolagscentralen.se

Open your map settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it.
Italiensk Restaurang Stockholm
Eventbyrå Stockholm
Sbsr
Italiensk Restaurang Stockholm