Starta Eget

Går du i tankar om att starta eget? Eller har du redan startat eget.

Vi hjälper företagare att starta eget och har ett starta eget paket.

Starta Eget Paket

Valfritt Webpaket 20 % RABATT!

PRISER WEBBPAKET

Webb Mini

Webb Mini är ett modernt visitkort på nätet med grundläggande information om ert företag, vad ni erbjuder för tjänster och produkter samt hur man kommer i kontakt med er. Webbplatsen har en unik design med upp till 5 sidor.

Självklart sökmotoroptimerar vi webbplatsen så den syns på sökmotorer som Google och Bing. Även sidans design anpassas efter ert företags grafiska profil. Ni kan komplettera Webb Mini med flera tilläggsfunktioner så att det passar just ert behov.

Webb Mini passar till företag som t ex enskilda byggare och restauranger.

PRIS: 9900 kr

Läs mer: Webb Mini

Webb Medi

Webb Medi är en grundläggande webbplats där besökare kan läsa om företaget, hur de kontaktar er och där ni kan presentera mer information om vilka tjänster och produkter som ni erbjuder. Webbplatsen har en unik professionell design med upp till 15 sidor.

Självklart sökmotoroptimerar vi webbplatsen så den syns på sökmotorer som Google och Bing. Även sidans design anpassas efter ert företags grafiska profil. Ni kan komplettera Webb Medi med flera tilläggsfunktioner så att det passar just ert behov.

Webb Medi passar företag som t ex advokatbyråer och konsultföretag.

PRIS: 19900 kr

Läs mer: Webb Medi

Webb Maxi

Webb Maxi är en komplett webbplats där besökare kan läsa om ert företag, hur de kontaktar er och där ni kan presentera information om vilka tjänster och produkter som ni erbjuder samt lite mer avancerade funktioner som bildgalleri, bokning, offertförfrågan och PDF-nerladdning. Webbplatsen har en unik professionell design med upp till 30 sidor.

Självklart sökmotoroptimerar vi webbplatsen så den syns på sökmotorer som Google och Bing. Även sidans design anpassas efter ert företags grafiska profil. Ni kan komplettera Webb Maxi med flera tilläggsfunktioner så att det passar just ert behov.

Webb Maxi passar företag som t ex byggföretag, mäklarkontor, koncerner och bilfirmor.

PRIS: 29900 kr

Läs mer: Webb Maxi

SEO-byrå Delwar Group AB

SEO-byrå Delwar Group AB placerar ditt företag högt på sökmotorer. Syns du inte finns du inte! Bli sökbar och synbar och få fler kunder!

SEO-byrå

Sälja Företag

Bolagscentralen säljer företag. Vi genomför företags och fastighetsöverlåtelser med bästa resultat. Med kompetenta företagsmäklare med brett kontaktnät skapar vi mervärde för både säljare och köpare. Våra företagsmäklare leder er till en lyckad försäljning!

Sälja Företag

Kontakt

Bolagscentralen i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 111
169 74 SOLNA

Tel: 08-751 19 00
E-post: info@bolagscentralen.se

Open your map settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it.
Eventbyrå Stockholm
Italiensk Restaurang Stockholm
Italiensk Restaurang Stockholm
Sbsr