Våra tjänster

Kommersiella Fastigheter
Bolagscentralen arbetar med försäljning, förvärv, uthyrning, värdering och rådgivning när det gäller bostadshyreshus, lokaler, industrifastigheter och företagsöverlåtelser.

Bolagscentralen driver även olika typer av fastighetsprojekt, allt från att anpassa en lokal för en kunds specifika behov till att planera och utveckla områden.

Vi eftersträvar vi ett stort mått av socialt ansvarstagande och vill uppfattas som en god samhällsmedborgare av både omvärlden och egna medarbetare. För oss innebär mångfald att vi ser människors olikheter som en tillgång och som en möjlighet att ytterligare förädla kvaliteten i vår verksamhet.

Läs mer Kommersiella Fastigheter

Köpa företag

Letar du efter ett företag kan du beställa ett sökuppdrag från Bolagscentralen. En av våra företagsmäklare kommer då att aktivt söka efter lämpliga objekt.

Läs mer Köpa Företag

Företagsvärdering
Bolagscentralen hjälper dig med professionellt utförda företagsvärderingar i alla situationer där behov kan uppstå. Det finns många anledningar att värdera ett företag. Vid en försäljning är det viktigt att veta var företaget är värt och vad det kan säljas för.

Läs mer Företagsvärdering

Annonsera på Bolagscentralen
Bolagscentralen gör det möjligt för många lokala små och medelstora företag att nå en bred lokal användarbas och i många fall är bolagscentralen den huvudsakliga marknadsföringskanalen.

Läs mer Annonsera

Köpa Lagerbolag
Bolagscentralen levererar nyregistrerade lagerbolag bildade med 50 000 kr i aktiekapital. Efter att du fyllt i vårt enkla webbformulär sköter vi resten – hantering av ändringsanmälan och eventuella förfrågningar från Bolagsverket. Alla handlingar skickas till er inom 2h. För snabbast möjliga leverans väljer du digital underskrift. Du skriver då under med e-legitimation och vi kan handlägga ärendet omedelbart.

Att köpa ett lagerbolag från Bolagscentralen är ett snabbt och enkelt sätt att starta aktiebolag som dessutom är mycket prisvärt.

Läs mer Köpa Lagerbolag

SEO-byrå Delwar Group AB

SEO-byrå Delwar Group AB placerar ditt företag högt på sökmotorer. Syns du inte finns du inte! Bli sökbar och synbar och få fler kunder!

SEO-byrå

Sälja Företag

Bolagscentralen säljer företag. Vi genomför företags och fastighetsöverlåtelser med bästa resultat. Med kompetenta företagsmäklare med brett kontaktnät skapar vi mervärde för både säljare och köpare. Våra företagsmäklare leder er till en lyckad försäljning!

Sälja Företag

Kontakt

Bolagscentralen i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 111
169 74 SOLNA

Tel: 08-751 19 00
E-post: info@bolagscentralen.se

Open your map settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it.
Italiensk Restaurang Stockholm
Sbsr
Italiensk Restaurang Stockholm
Eventbyrå Stockholm